خرید هنر آشپزی 3/اورجینال
نوشته شده توسط : imc

هنر آشپزی 3/اورجینال


خرید هنر آشپزی 3/اورجینال


دسته نرم افزار آموزشی زیردسته هنری

هنر آشپزی 3


آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید
انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی،توضیحات را ببینید.

آموزش تهیه و پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها و ...

برخی از عناوین :

آموزش پخت انواع آش ها :

نکات لازم برای تهیه آَش
آش آلو
آش آماج
آش انار
آش توپگا
آش جو

آموزش تهیه انواع سالاد ها :

سالاد اسفناج
سالاد الویه
سالاد تند حبوبات
سالاد چیکن سالاد
سالاد زیتون با گوجه فرنگی
سالاد لوبیا قرمز
سالاد ماست
سالاد میوهای زمستانی
سالادمرغ با سس ماست

آموزش تهیه انواع شیرینی ها :

بیسکویت
توت
زولبیا
زولبیا ، بامیه ، گوش فیل
شیرمال ترکی
شیرینی برشتوک
شیرینی زبان با خمیر هزارلا
شیرینی قندی
شیرینی گردویی
شیرینی مربایی
شیرینی نارگیلی
شیرینی نان برنجی
قطاب
لوز نارگیل
نان بادامی شکلاتی
نان خامه ای
نان نارگیلینان نخودچی
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی

انواع کباب ها :

جوجه کباب بوقلمون
کباب برگ
کباب جوجه تابه ای
کباب قارچ و فلفل
کباب نرش (یک نوع غذای محلی گیلانی)
کباب یونانی
کباب کوبیده


آموزش تهیه 63 نوع غذای ایرانی :

طرز تهیه ی آبگوشت
طرز تهیه ی عدس پلو
طرز تهیه ی آش رشته
طرز تهیه ی باقالا پلو
طرز تهیه ی بوقلمون سرخ شده ی درسته
طرز تهیه ی جوجه کباب
طرز تهیه ی کباب برگ
طرز تهیه ی کباب شیشلیک
طرز تهیه ی کباب یونانی
طرز تهیه ی خورش قرمه سبزی
طرز تهیه ی خورش قیمه
طرز تهیه ی کوفته تبریزی
طرز تهیه ی کتلت سیب زمینی
طرز تهیه ی ماهی قزل آلا
طرز تهیه ی میرزا قاسمی
طرز تهیه ی شیرین پلو
طرز تهیه ی شش کباب
طرز تهیه ی ته چین
طرز تهیه ی باقلا قاتق
طرز تهیه ی دلمه برگ مو
طرز تهیه ی اسلامبولی پلو
طرز تهیه ی قلیه اسفناج
طرز تهیه ی گوشت چرخ کرده با نیمرو
طرز تهیه ی حلیم بادنجان
طرز تهیه ی چمبرگر یا استیک چرخ کرده
طرز تهیه ی ژیگوی گوساله
طرز تهیه ی کباب چرخ کرده تابه ای
طرز تهیه ی یک نوع خوراک با قارچ
طرز تهیه ی خورش اسفناج و آلو
طرز تهیه ی خورش هویج
طرز تهیه ی کوکوی سبزی
طرز تهیه ی لازانیا با سوسیس یا کالباس
طرز تهیه ی نرگسی اسفناج
طرز تهیه ی املت گوجه فرنگی
طرز تهیه ی املت ساده
طرز تهیه ی اردور ماهی تن و تخم مرغ سفت
طرز تهیه ی راگو
طرز تهیه ی سبزی پلو
طرز تهیه ی سالاد الویه
طرز تهیه ی شامی پوک یا شامی لپه
طرز تهیه ی شنیتسل مرغ
طرز تهیه ی سوپ جو
طرز تهیه ی تاس کباب
طرز تهیه ی ترشی سبزی مخلوط
طرز تهیه ی بریانی
طرز تهیه ی کیک یک تخم مرغی
طرز تهیه ی دمی باقلا
طرز تهیه ی فیله ماهی با اسفناج
طرز تهیه ی گراتن سیب زمینی
طرز تهیه ی حلوا
طرز تهیه ی کله جوش
طرز تهیه ی خورش فسنجان
طرز تهیه ی کوفته ی مرغ
طرز تهیه ی کوکوی گل کلم
طرز تهیه ی ماهی دودی
طرز تهیه ی نرگسی لوبیا سبز
طرز تهیه ی ناز خاتون
طرز تهیه ی پاته جگر
طرز تهیه ی راتاتوی
طرز تهیه ی رولت گوشت
طرز تهیه ی شله زرد
طرز تهیه ی استیک کبابی با خردل
طرز تهیه ی زبان گاو یا گوساله


کتاب جدید و کامل آموزش آشپزی :

تهیه انواع آش و سوپ :

سوپ تره فرنگی
سوپ قارچ
سوپ عدس
سوپ سفید
سوپ بادنجان با گوشت
آش برش
آش آلو
آش رشته
آش گندم
آش جو
حلیم

تهیه انواع سالاد :

سالاد زیتون با گوجه فرنگی
سالاد سیب زمینی رنگارنگ
سالاد کرفس و گردو
سالاد ماکارونی

تهیه انواع غذاهای سریع و آماده :

استیک با سس قارچ
ساندویچ چیکن سالاد
همبرگر
ساندویچ مغز

تهیه انواع غذاهای ایرانی و اصیل :

خورشت بامیه
خورشت بادمجان
خورشت باقالاقاتق
خورشت فسنجان
خورشت قورمه سبزی
چلو ماهی سفید
مرصع پلو
سبزی پلو
کوکوی سبزی
کباب برگ
لازانیای بادنجان
میرزا قاسمی
آبگوشت

تهیه انواع دسر :

کیک ساده
تارت گردویی
شیرینی بادامی
نان نخودچی
برشتوک
فرنی
حلوا
شله زرد
بستنی ساده

به همراه کتاب جدید زبان اصلی آموزش آشپزی ایرانی تقدیم به کدبانوهای ایرانی بصورت رایگان

مجموعه کلیپ های مستند در مورد عوارض مخرب امواج تلفن همراه و ارائه راه های پشگیری از آن (به صورت تصویری) این هم رایگان


این مجموعه بصورت پک و بسته بندی اختصاصی شرکت عرضه می شود .
شماره مجوز 42-758961

فروشنده: فرین شاپ

قیمت: 2,900 تومان

درصد :33

خرید هنر آشپزی 3/اورجینال

خرید آموزش جامع حسابداری (مقدماتی تا عالی)
خرید آموزش استفاده از HTML 5 در Dreamweaver CS5





:: برچسب‌ها: خرید , هنر , آشپزی , اورجینال ,
:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 مهر 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: